Informatie

Opbouwen

Ruim voor aanvang van een optreden zullen wij arriveren.
Opbouw en soundcheck zal plaatsvinden vanaf ongeveer 2 uur voor aanvang van het optreden.
Om alles optimaal op te stellen hebben wij een minimale ruimte nodig van ongeveer 4.00 meter breed bij 3.50 meter diep. Indien er een podium aanwezig is dan het liefst zo laag mogelijk, dit i.v.m. het tillen van zware kisten.

2 Aparte stroomgroepen á 230Volt/16 ampére heeft (indien beschikbaar) onze voorkeur. Wij maken géén gebruik van zgn. krachtstroom

Geluid

Wij passen ons geluid aan de zaal en het publiek aan.
Doordat wij ALLES live spelen kunnen wij de muziekkeuze ter plekke aanpassen aan de sfeer van het moment en snel inspelen op bijna elke wens uit de zaal. Dit garandeert natuurlijk een gezellige en vooral spetterende avond, met voor elk wat wils!

Licht en geluid

Uiteraard beschikken wij over een uitstekende licht- en geluidsinstallatie. Wij spelen met de nieuwste HK-audio Big Venue pack Speakers (4x Sub en 2x Top) en digitale Yamaha TF1 mengtafel als geluidsinstallatie, Shure-, Line 6- en Sennheizer microfoons, Yamaha keyboards. Totaal vermogen van 6.8 KW. (>700 personen)

Aanvang

Wij beginnen in het geval van een bruiloft of bedrijfsfeest te spelen op de afgesproken aanvangstijd met in het begin rustige nummers tot iedereen de koffie opheeft en is voorzien van een drankje. Daarna kan het dak eraf! Uiteraard zullen wij in geval van een tentfeest direct gaan knallen!

Openingsdans

In het geval van een bruiloft zullen wij een openingsdans spelen in overleg met het bruidspaar.
Hierbij betrekken wij ook de rest van het publiek en dit zal direct zorgen voor een uitbundige sfeer en gezelligheid. Heeft u een bijzondere herinnering aan een bepaald nummer? Laat het ons weten!

Sets

Er worden steeds verschillende sets gespeeld. Als de zaal wil dansen en feesten kunnen deze sets tussen de 1 uur en 1,5 uur duren. Tijdens pauzes wordt pauzemuziek gedraaid of kunnen er eventuele andere activiteiten plaatsvinden, voorafgaande aan het feest bij ons gemeld.

Verdieping

Indien een optreden moet plaats vinden op een bijvoorbeeld 2e verdieping van een pand dan dient ons benodigd materiaal d.m.v. een aanwezige goedgekeurde personen- en goederenlift naar genoemde verdieping verplaatst kunnen worden en tijdens het boeken dient u dat aan ons te melden. Indien er géén lift aanwezig is zal Unique hier niet kunnen optreden i.v.m. til-werk van het apparatuur. Ook dient er iemand van de  organisatie aanwezig te zijn om ‘desgewenst’ mee te kunnen helpen bij eventuele zware tilwerk op bijvoorbeeld een podium.

Buiten optredens

Indien een optreden buiten plaats vindt dient er een tentje (overkapping/Partytent o.i.d.) van minimaal 4 meter breed, voorzien van los te koppelen zij- en achterwanden, geplaatst te worden zodat wij daar onder kunnen staan ter bescherming van o.a. lichtinval, zon, regen, wind, etc. etc.

Toegankelijkheid

De werkplek dient vrij toegankelijk te zijn voor de bandleden en benaderbaar zonder belemmerende obstakels en extreem tilwerk van het benodigde apparatuur. Tevens dient er op redelijke afstand van de werkplek een parkeerplaats aanwezig te zijn voor onze auto.

Inprikken op apparatuur

Er bestaat de mogelijkheid voor extra artiesten om “in te prikken” via het apparatuur van Unique. Dit kan geschieden door zelf mee te brengen geschikte XLR kabels. Wel dient dit van te voren zijn gemeld, in sommige gevallen zijn hier kosten aan verbonden.

Kamer van Koophandel

Stemmingsorkest Unique v.o.f. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 89669304 en is 9% BTW plichtig.

Boekingen en bevestigingen

Iedere boeking wordt door Unique digitaal bevestigd in de vorm van een door U goed te keuren (accepteren) offerte plus aangehechte voorwaarden. Na bevestiging ontvangt u tevens digitaal per omgaande e-mail een exemplaar van de afgesloten overeenkomst. Deze overeenkomst is dan bindend voor beide partijen. (tenzij anders overeengekomen met Unique).

Betaling

Betaling dient vooraf te geschieden d.m.v. een aan u toegezonden digitale factuur tenzij anders overeen gekomen met Unique.

Algemene voorwaarden

Tijdens het vastleggen van een optreden d.m.v. een digitale offerte/bevestiging ontvangt u tevens de algemene voorwaarden. Na bevestiging zijn deze algemene voorwaarden bindend voor beide partijen.